Webáruház használata

Kedves Vásárló!

A vásárlás előzetes regisztrációhoz és egyeztető emailhez kötött. Regisztrációs kéréssel és az egyeztető email beszerzésével kapcsolatban keresse fel Lipovszky Pétert a lent megjelölt elérhetőségek egyikén. A regisztráció végbemeneteléről a vásárló a Webáruház automatikus rendszere által generált emailben értesül a felhasználó nevéről és jelszaváról. A jelszó megváltoztatására az emailben szereplő linken keresztül van lehetősége.

A vásárlást csak előzetes egyeztetés után megkapott egyeztető email birtokában kezdheti meg.

Mobil: +36 70 532-4476
Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Skype-on: magantanar
Cím: 1204 Budapest, XX. Kerület (Pesterzsébet), Szerdahely utca 6/A

Az egyeztető email

Az egyeztető email célja és szerepe, hogy senki ne tudjon úgy tanórákat vásárolni bankkártyával, vagy banki átutalással, hogy azt előzetes egyeztetés nélkül tegye. Ez felborítaná az aktuális órarendet, valamint zavaros jogi és pénzügyi helyzetet eredményezne amiből nem lehetne jól kijönni. Ezért lett így leszabályozva, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük. Remélem ezt megértik a kedves vásárlóim.

Az egyeztető email beszerzése és a vásárlás egy nagyon egyszerű dolog! Megbeszéljük az órákat, hogy mikor mennyit tartunk ki a tanítandó (kedvezményezett) diák, utána kap egy részletes emailt a megbeszéltekről. Az emailben szereplő adatokat másolás/beillesztéssel kitölti a pénztárban a megfelelő mezőket és már fizethet is a megfelelő fizetési móddal. Ennyi! Az egyeztető email birtokában a vásárlás körülbelül kettő perc! Nem több.

Az egyeztető email tartalma: A Vásárló neve, a pontos számlázási címe, a tanítandó diák neve, tanóra neve és jellege (normál tanóra vagy online tanóra), a tanóra időtartama és kezdési időpontjai és darabszáma valamint a fizetés módja.

Fizetési módok

Az árak forintban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat utólag már nem lehet visszatéríteni.

Az órakezdés előtt 24 órán belül lemondott óra teljes óradíját ki kell fizetni. Ez személyes megjelenés estén történő óralemondás esetére is érvényes. Időtartam rövidítése (órakezdés előtti 24 órán belül) esetén az előre megbeszélt óradíjat kell kifizetni

Internetes kártyaelfogadás

A Webáruházban internetes kártyaelfogadással lehet fizetni a CIB Bank Zrt. biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül.

 

Közvetlen banki átutalás

A fizetés banki átutalással a vásárlást visszhaigazoló emailben megadott adatok és útmutatások alapján történik. Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció maximum 1 munkanapot vesz igénybe. Banki órarenden belül indított átutalás 3 órán belül megérkezik a számlára.

Személyes helyszini készpénzes fizetés

Készpénzes fizetés helyben alkalmanként, vagy egy összegben az ügyfél belátása szerint számla ellenében történik.

Kellemes vásárlást kívánok!

Lipovszky Péter
matematika – fizika szakos
magántanár