Fizetési módok

Az árak forintban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat utólag már nem lehet visszatéríteni.
Az órakezdés előtt 24 órán belül lemondott óra teljes óradíját ki kell fizetni. Ez személyes megjelenés estén történő óralemondás esetére is érvényes. Időtartam rövidítése (órakezdés  előtti 24 órán belül) esetén az előre megbeszélt óradíjat kell kifizetni
Fizetési módok:
Készpénzes fizetés
 Készpénzes fizetés helyben alkalmanként, vagy egy összegben az ügyfél belátása szerint számla ellenében történik. 
Bankkártyás fizetés
A Webáruházon keresztül az egyeztető email birtokában lehet fizetni az előre megbeszéltek szerint. Az egyeztető email szerepéről itt olvashat részletesen. A CIB Bank Zrt. biztonságos bankkártyaelfogadó rendszerén keresztül lehet fizetni. 
Banki átutalás
 A fizetés banki átutalással a CIB Bank Zrt. BLESSHARVEST Bt. 10700529-66249986-51100005 számlára, a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő sorszámával történik.
Amennyiben egy űj diák személyes találkozó előtt szeretné rendezni banki átutalással az óradíját, akkor a következő teendői vannak,:
A telefonos (skype-os) megkeresés után a következő e-mail címre kell elküldenie a számlázási adatait: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Számlázási adatok magánszemélyek esetén:
Számlázási név, és cím, bankszámlaszám, valamint kapcsolattartó e-mail cím amire a díjbekérőket és a számlákat lehet küldeni. Valamint egy mobilszám, amin a számlafizető elérhető.
Számlázási adatok cégek esetén:
A cég neve,, székhely címe, bankszámlaszáma, adószáma, a cég hivatalos e-mail címe, kapcsolattartó neve és mobilszáma.
Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció minimum 1 munkanapot vesz igénybe.