A Webáruházról

Kedves Vásárló!

A vásárlás előzetes regisztrációhoz és egyeztető emailhez kötött. Regisztrációs kéréssel és az egyeztető email beszerzésével kapcsolatban keresse fel Lipovszky Pétert a lent megjelölt elérhetőségek egyikén.

A vásárlást csak előzetes egyeztetés után megkapott egyeztető email birtokában kezdheti meg.

Mobil: +36 70 532-4476
Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Skype-on: magantanar
Cím: 1204 Budapest, XX. Kerület (Pesterzsébet), Szerdahely utca 6/A

Az egyeztető email

Az egyeztető email célja és szerepe, hogy senki ne tudjon úgy tanórákat vásárolni bankkártyával, vagy banki átutalással, hogy azt előzetes egyeztetés nélkül tegye. Ez felborítaná az aktuális órarendet, valamint zavaros jogi és pénzügyi helyzetet eredményezne amiből nem lehetne jól kijönni. Ezért lett így leszabályozva, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljük. Remélem ezt megértik a kedves vásárlóim.

Ez egy nagyon egyszerű dolog! Megbeszéljük az órákat, hogy mikor mennyit tartunk ki a tanítandó (kedvezményezett) diák, utána kap egy részletes emailt a megbeszéltekről. Az emailben szereplő adatokat másolás/beillesztéssel kitölti a pénztárban a megfelelő mezőket és már fizethet is a megfelelő fizetési móddal. Ennyi! Ez körülbelül kettő perc! Nem több.

Az egyeztető email tartalma: A Vásárló neve, a pontos számlázási címe, a kedvezményezett diák neve, tanóra neve és jellege (normál tanóra vagy Skype-os tanóra), tanóra időtartama és kezdési időpontjai és darabszáma valamint a fizetés módja.

 

Fizetési módok
Az árak forintban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat utólag már nem lehet visszatéríteni.
Az órakezdés előtt 24 órán belül lemondott óra teljes óradíját ki kell fizetni. Ez személyes megjelenés estén történő óralemondás esetére is érvényes. Időtartam rövidítése (órakezdés előtti 24 órán belül) esetén az előre megbeszélt óradíjat kell kifizetni
Készpénzes fizetés
Készpénzes fizetés helyben alkalmanként, vagy egy összegben az ügyfél belátása szerint számla ellenében történik.
Internetes kártyaelfogadás
A Webáruházban internetes kártyaelfogadással lehet fizetni a CIB Bank Zrt. biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül.
Banki átutalás
A fizetés banki átutalással a CIB Bank Zrt. BLESSHARVEST Bt. 10700529-66249986-51100005 számlára, a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő sorszámával történik.
Amennyiben egy űj diák személyes találkozó előtt szeretné rendezni banki átutalással az óradíját, akkor a következő teendői vannak,:
A telefonos (skype-os) megkeresés után a következő e-mail címre kell elküldenie a számlázási adatait: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Számlázási adatok magánszemélyek esetén:
Számlázási név, és cím, bankszámlaszám, valamint kapcsolattartó e-mail cím amire a díjbekérőket és a számlákat lehet küldeni. Valamint egy mobilszám, amin a számlafizető elérhető.
Számlázási adatok cégek esetén:
A cég neve,, székhely címe, bankszámlaszáma, adószáma, a cég hivatalos e-mail címe, kapcsolattartó neve és mobilszáma.
Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció maximum 1 munkanapot vesz igénybe. Banki órarenden belül indított átutalás 3 órán belül megérkezik a számlára.
Kellemes vásárlást kívánok!
Lipovszky Péter
matematika – fizika szakos
magántanár