szombat, április 21, 2018

 

Az árak euróban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.
A csoportos kedvezményekről érdeklődjön telefonon: 06 70 532-4476. Általános iskolások és középiskolások számára pótvizsga felkészítés esetén nincs csoportos oktatás.
Banki átutalás
A fizetés banki átutalással a CIB Bank Zrt. BLESSHARVEST Bt. 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A IBAN: HU50-1070-0529-6624-9986-5110-0005 SWIFT kód: CIBHHUHB számlára, a megjegyzés rovatban feltüntetve a diák nevével történik. Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció minimum 2 munkanapot vesz igénybe. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.

+36 70 532-4476
1204 Budapest, XX. kerület, Szerdahely utca 6/A