szerda, szeptember 19, 2018
Az árak forintban értendők és 1 fő oktatása esetén érvényesek. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.
A csoportos kedvezményekről érdeklődjön telefonon: 06 70 532-4476. Általános iskolások és középiskolások számára pótvizsga felkészítés esetén nincs csoportos oktatás.
 
Az órakezdés előtt 24 órán belül lemondott óra teljes óradíját ki kell fizetni. Ez személyes megjelenés estén történő óralemondás esetére is érvényes. Időtartam rövidítése (órakezdés  előtti 24 órán belül) esetén az előre megbeszélt óradíjat kell kifizetni
 
Fizetési módok:
 
Készpénzes fizetés
 Készpénzes fizetés helyben alkalmanként, vagy egy összegben az ügyfél belátása szerint számla ellenében történik. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.
 
Bankkártyás fizetés
A Webáruházon keresztül az egyeztető email birtokában lehet fizetni az előre megbeszéltek szerint. Az egyeztető email szerepéről itt olvashat részletesen. A CIB Bank Zrt. biztonságos bankkártyaelfogadó rendszerén keresztül lehet fizetni. Jelenleg még a bankkártyás fizetés nem üzemel a Webáruházban, de hamarosan fog. CIB Bank Zrt logó és fizetési tájékoztatóV-payVerifyed by VISA
 
Banki átutalás
 A fizetés banki átutalással a CIB Bank Zrt. BLESSHARVEST Bt. 10700529-66249986-51100005 számlára, a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő sorszámával történik.
Amennyiben egy űj diák személyes találkozó előtt szeretné rendezni banki átutalással az óradíját, akkor a következő teendői vannak,:
A telefonos (skype-os) megkeresés után a következő e-mail címre kell elküldenie a számlázási adatait: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
Számlázási adatok magánszemélyek esetén:
Számlázási név, és cím, bankszámlaszám, valamint kapcsolattartó e-mail cím amire a díjbekérőket és a számlákat lehet küldeni. Valamint egy mobilszám, amin a számlafizető elérhető.
 
 
Számlázási adatok cégek esetén:
A cég neve,, székhely címe, bankszámlaszáma, adószáma, a cég hivatalos e-mail címe, kapcsolattartó neve és mobilszáma.
Az átutalásnak meg kell érkeznie az aktuális óra kezdéséig. Egy banki tranzakció minimum 1 munkanapot vesz igénybe. A már kifizetett órákat útólag már nem lehet visszatéríteni.

 

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.

+36 70 532-4476
1204 Budapest, XX. kerület, Szerdahely utca 6/A