Matematika korrepetálásra a legjobb tanulónak is szüksége van!

Print Friendly, PDF & Email

A szülők nyugalmát és elégedettségét az is meghatározza, hogy gyermekeik az iskolában jól boldogulnak, vagyis kiváló eredményeket mutatnak fel a tanulást illetően, azonban vannak olyan tananyagok, amelyek a legjobb tanulókat is megizzaszthatják. Ilyenek lehetnek például a matematika egyes szegmensei, amiket szerencsére könnyen meg lehet értetni bárkivel, ha az órákon kívül részt vesz matematika korrepetáláson!
A legtöbb szülő azt gondolná, hogy matematika korrepetálásra csak azoknak a gyerekeknek van szüksége, akiknek alapvetően problémát jelentenek a reáltantárgyak. Valójában a legtöbb diák számára elérkezhet az a pont, amikor olyan tananyag kerül elé a számok világából, amivel nem képes boldogulni, az iskolai tempót viszont tartania kell, mert nem maradhat le. Ha ezek a tananyagok nem kerülnek tisztázásra egy matematika korrepetálás keretein belül, úgy a diák a későbbiekben nem fog tudni építkezni a tudását illetően, így káosz alakulhat ki a fejében. Ilyenkor fennáll annak is a veszélye, hogy annyi kérdés merül fel a nehézséget okozó tananyaggal kapcsolatban, hogy az eddig jó teljesítménnyel rendelkező diák lerontja a matematika osztályzatait, amit később nagyon nehéz lesz ismét megfelelő szintre visszahozni.

A matematika korrepetáláson lehetőség van a problémás tananyagok tisztázására, így a jól tanuló diák további sikerélményeket érhet el, ez pedig értelemszerűen nemcsak neki jelent megnyugvást, hanem a szülőknek is. Az, hogy a plusz gyakorlói órákat meddig veszik igénybe, az csakis a diáktól függ: ha kell, akár több hónapig is részt vehet a matematika korrepetáláson.

A matematika korrepetálás bármilyen teljesítményű diák számára elérhető, hiszen minden gyermeknek lehetnek gyenge pontjai a reáltantárgyak esetében. Ha az Ön gyermeke is hasonló szituációban van, és szeretné, hogy felzárkózzon, forduljon hozzám bizalommal és vegyék igénybe matematika korrepetálási szolgáltatásomat! Keressen elérhetőségeimen, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Lipovszky Matek - Fizika