Nyári szünet utáni, év eleji felkészítéssel jobban megy majd a tanulás!

Print Friendly, PDF & Email

Amikor lassan vége a szünidőnek és közeledik az újabb tanév, már nem lehet tovább halogatni a felkészülést. A gyerekek boldogan feledkeznek meg az iskoláról, tananyagról, ám a több hónapnyi kihagyást követően érdemes egy kicsit felfrissíteni a tudást.

Az év eleji felkészítésnek pontosan ez a célja, hogy egy kis előnyhöz juttassa a tanulókat. Az ismétlésnek köszönhetően nem kell rettegve beülniük az első órákra és attól félni, hogy mi az, amire nem fognak emlékezni a számonkérés alkalmával. Fizika és matematika tárgyakból is jól jön, ha a szabályok és az elmélet felelevenítése mellett a feladatokat is újra begyakorolják egy kicsit a diákok. Erre már lehet alapozni és amellett, hogy gyorsabban visszarázódnak, a későbbi tananyagot is könnyebben veszik majd.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat év eleji felkészítéssel kapcsolatban is! Az év eleji felkészítés a tanulók érdekeit szolgálja, segít a felzárkózásban és a jó jegyek megtartásában. Ha szeretne a részletekről egyeztetni, bátran keressen!

Lipovszky Matek - Fizika