Ha nem megy a fizika…

Print Friendly, PDF & Email

Sajnos túl sokszor megesik, hogy az iskolákban nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy ténylegesen magas színvonalon tanítsák a fizikát – különösen igaz ez, ha humán szakos diákokról van szó.

Sajnos túl sokszor megesik, hogy az iskolákban nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy ténylegesen magas színvonalon tanítsák a fizikát – különösen igaz ez, ha humán szakos diákokról van szó. Ez azonban a követelményeken mit sem csökkent, csak a fiataloknak lesz kevesebb a sikerélménye.

Pedig a fizika nem ördöngösség! A fizika korrepetálás segíthet abban, hogy a diákok megszerezhessék a szükséges tudást, akár arról van szó, hogy ez a tárgy nehezebb a számára, akár arról, hogy nem kap megfelelő oktatást. Lépjen időben! Mivel a tárgy több évfolyamon is kötelező, így a fizika korrepetálás megelőzheti a bukást!

De akkor sem kell teljesen kétségbe esni, ha nem görbül a jegy a bizonyítványban. Fizika pótvizsgára való felkészítéssel sikeresen veheti a fiatal az akadályt!

Szakmai tapasztalatomnak és elhivatottságomnak köszönhetően minden érdeklődőmnek tudok segíteni, ha gond akadt a fizikával. Nincs olyan, hogy megtanulhatatlan tantárgy, csak odafigyelés és szorgalom kérdése az egész – mind a tanár, mind a diák részéről! Keressen bizalommal Ön is!

Lipovszky Matek - Fizika