Fizikából ötös!

Print Friendly, PDF & Email

A fizika, a matematikához és a kémiához hasonlóan, mindig is azok közé a tantárgyak közé tartozott, amelyek elblicceléséért minden gyerek gondolkodás nélkül feláldozta volna a tízórai pénzét.

Bár sok gyerek számára hihetetlenül hangzik ez, ám mégis, a fizika is megtanulható, sőt, megszerethető, csupán meg kell találni hozzá a megfelelő módszert, és egy hozzáértő tanítót.

A fizika korrepetálás hallatán sokan elhúzzák a szájukat, és úgy tekintenek rá, mint valami szégyellnivaló dologra, pedig sok esetben ekkor kezdődik el a javulás.

A fizika korrepetálás alkalmával nem csak azon van a hangsúly, hogy a gyerek javítson az eredményein, hanem sokkal inkább az a cél, hogy feltárjuk azokat az okokat, amelyek a tananyag nehezebb elsajátításához, vagyis a problémákhoz vezettek. Ezekből fakad a tanulók utálata is a tantárgy iránt. Kit ne keserítene el a folyamatos kudarcélmény?

Fizika korrepetálás, és pótvizsga felkészítés terén bízhat bennem, hiszen húsz év tapasztalatát tudhatom már a hátam mögött! Forduljon hozzám, segítek!

Lipovszky Matek - Fizika